Hero Image

Kinderfotografie studio

Kinderen zijn verschillend, het ene kind is expressief, spontaan en/of druk, een ander kind kan juist wat terughoudender of rustiger zijn. Ieder kind heeft zijn eigen charme en dat wil ik graag vastleggen. Een kind wat van nature heel serieus is, wil ik niet met een neplach vastleggen. Ik vind het ook een misverstand dat kinderen altijd moeten lachen op een foto. Lachen is leuk, maar dan wel een oprechte spontane lach.

Ieder kind is zijn of haar eigen zelf en dat wil ik proberen te respecteren en vast te leggen!

De fotosessie wil ik zoveel mogelijk in relaxte sfeer laten plaatsvinden. Het is mede daarom niet toegestaan om extra mensen mee te nemen. Bij de fotosessie zijn aanwezig degene die op de foto gaan en hun ouders. Eventueel kan een bekende voor de kinderen meegenomen worden als niet beide ouders in de gelegenheid zijn om te komen. Huisdieren zijn niet toegestaan in de studio, deze kunnen wel meekomen als we een buitensessie hebben.

Samen op de foto kan ook. Ik kies er voor om als maximale grootte van de groep een gezin aan te houden. Dit om het contact met het gezin te kunnen hebben.

De duur van de sessie kan verschillen, maar zal ongeveer 1,5 uur zijn.

We kunnen tijdens de fotosessie in een donkere en/of een lichte setup werken. Ook is het mogelijk om kinderen tussendoor om te kleden. Wat allemaal mogelijk is, is mede afhankelijk van het kind, want het moet wel leuk blijven.

Kledingadvies is heel simpel, namelijk zo eenvoudig mogelijk. De foto draait om het kind. Een romper of een hemdje, een spijkerbroekje een simpel jurkje of shirtje. Geen schreeuwende kleuren of drukke motieven.