Kinderfotografie op locatie Zoetermeer
Contactformulier zwangerschaps fotograaf buiten jurk
zwangerschapsfotografie op locatie park

Om te vieren dat het lente is, heb ik een super leuke aanbieding, We gaan lekker naar buiten voor een leuke fotoshoot in het park of in het bos.

Wie mij al langer volgt, denkt dat ik een echte studiofotografe ben. In zekere zin is/was dat ook wel waar. Ik vind het heerlijk om door weer en wind mijn eigen zon te creëren in mijn studio. Altijd het licht dat ik wil hebben, geen last van regen, storm, sneeuw of noem maar op.

Fotograferen op een buitenlocatie is inderdaad heel anders dan in de studio. Het grootste verschil voor mij als fotograaf is dat ik niet zelf de zon kan regelen zoals in de studio mijn lampen. Maar tegelijkertijd is dat ook wel weer heel leuk. Want buiten is het precies andersom. Het licht is een vast gegeven, nu ga je de shoot aanpassen aan het licht.

Ik ben een koukleum en heb snel de neiging om me lekker binnen terug te trekken als het buiten geen 20 graden met een zonnetje is. Maar de afgelopen maanden lijkt dat te zijn veranderd. Ik dacht: “ ik ga het gewoon doen”, ‘lekker’ naar buiten. En…… ik vind het GEWELDIG!

De afgelopen weken heb ik geprobeerd om toch wel minstens 1x per week een mooie locatie op te zoeken. In Zoetermeer hebben we het mooie Westerpark, maar ook het Balijbos ben ik tegenwoordig vaak te vinden. Natuurlijk hebben we nog meer mooie parken en ik ben zelfs een keer gewoon de Dorpsstraat in gegaan.

Ja soms was het best wel koud. Soms was het zonnig, andere keren was het grijs, maar mijn mening is bijgesteld. Buitenshoots zijn echt niet alleen voor in de zomer! Ieder jaargetijde heeft zijn charme. De enige echte spelbreker is harde regen, maar voor de rest kun je prima het hele jaar door buiten foto’s maken.

Of je kiest voor studio of buiten is een persoonlijke keuze. De sfeer van een foto buiten is heel anders dan in de studio. De omgeving speelt veel meer een rol. Zelf vind ik buitenfoto’s wel iets sprookjesachtig hebben. Voor kinderen is het buiten vaak leuker, buiten is toch minder statisch. Ze hoeven niet de hele tijd binnen dezelfde vierkante meter te blijven in verband met het ingestelde licht. TIP: Maak er een gezellige ochtend of middag van, die niet hoeft te stoppen na de fotoshoot.

Om het fotograferen op locatie te promoten heb ik een super aanbieding:

De prijs voor een fotoshoot op locatie is nu tijdelijk maar 99 euro ipv de reguliere prijs van 175 euro. Dit geldt niet alleen voor de kinderfotoshoots, maar ook voor loveshoots en zwangerschapsshoots.
Bij de prijs inbegrepen zijn 5 digitale bestanden. Wil je extra foto’s bestellen, zie daarvoor de reguliere prijzen voor extra bestanden hier.

Kijk bovendien op mijn facebook pagina hier voor een leuke winactie

Boek wel snel, want ik heb slechts een aantal plekken per week en op=op.

Klik hier om te boeken.

Deze actie is geldig voor fotoshoots t/m 7 april 2018