De wintertijd is ingegaan, de zomer is voorbij. Word ik daar blij van? Nee niet echt. Ik hou van lange zomerdagen. Waarom ben ik dan toch blij?

Ik liep al even te tobben. Ik wilde niet de studio in, had er gewoon geen zin in. Ja het was ook heerlijk al die buitenshoots en ik hoop er deze herfst en winter nog veel meer te kunnen doen, maar toch….. Een paar weken terug bedacht ik me opeens wat de reden zou kunnen zijn, dat ik niet meer wilde, waar ik toch altijd zo van kon genieten, m’n studio. Toen ik ging terugdenken bedacht ik me dat het wel eens met m’n studioruimte te maken zou kunnen hebben. Het was de oude school, waar ik me niet lekker voelde. Maar verhuizen, ooit deed ik het graag, maar al die heisa………

Dit weekend hebben we de spullen over gebracht. Jaaaaa!!!! Een nieuwe studioruimte. Het is nog een grote bende in mijn twee ruimtes, maar dat gaat helemaal goedkomen. Ik heb er weer enorme zin in om naast buiten fotoshoots en lifestyle fotoshoots lekker in de studio aan de gang te gaan.

Ik ben vanaf binnenkort te vinden op de Eerste Stationsstraat 185 in Zoetermeer. Boek nu alvast een leuke studioshoot, klik hier

En wat heb ik een mazzel dat er geen lift is, mag ik steeds als ik er ben door het fantastisch lichte trappenhuis. Meer foto’s volgen nog.

Hou ook mijn facebookpagina in de gaten, want binnenkort een leuke introductie actie!